logo songteksten.net

Justin Bieber geen probleem met seks voor huwelijk

(Novum) - Tienersensatie Justin Bieber is pas 16, maar heeft zijn mening over seks al gevormd. De Canadees vindt het niet erg als hij hiermee begint zonder getrouwd te zijn. "Ik vind wel dat je geen seks moet hebben voordat je iemand vindt waar je echt van houdt", vertelt Justin in een interview met het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Bieber heeft misschien zijn ware al gevonden. De geruchten over een relatie met Disney-ster Selena Gomez worden steeds sterker. Justin heeft als achtergrond op de laptop zelfs een romantische foto van hem en Selena voor een zonsopgang, merkte de journaliste van Rolling Stone op.

Op Valentijnsdag werd de jonge popster in lingeriezaak Victoria's Secret gespot, meldt entertainmentzender E! Een medewerker zegt dat Bieber en zijn vader met meerdere tassen weer naar buiten gingen. Of de lingerie daadwerkelijk voor Gomez bedoeld was, is niet bekend.

Mocht Justin toch een ongelukje begaan voordat hij echt van iemand houdt, dan zou hij het kind niet weg laten halen. "Ik geloof echt niet in abortus. Het is alsof je een baby vermoordt. En in het geval van verkrachting? Nou ja, ik vind dat heel zielig, maar alles gebeurt om een reden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren