Frans Bauer sluit moeilijke periode af

Door ANP, vrijdag 2 september 2016 17:03, views: 3, bron: ANP

FIJNAART - Frans Bauer sluit met zijn nieuwe single Een beetje verliefd een moeilijke periode in zijn leven af. Met de single grijpt hij terug op het genre levenslied. "Je weet dat de afgelopen twee jaar met het overlijden van mijn vader niet de mooiste voor mij waren. Op sommige vlakken kom je dan jezelf tegen. Ik wilde weer terug naar de kern", zegt Frans tegen Omroep Brabant.

Frans bracht al ruim twee jaar geen nieuwe single uit en experimenteerde met zijn muziekstijl. ''Op een gegeven moment ben ik gaan zoeken en kijken naar wat de grote zenders wilden draaien. Dat was leuk, maar je bent dan minder bezig met echt je hart volgen met liedjes die iets te betekenen hebben. Wat ik nu heb gemaakt ligt veel dichter bij mij. Het is veel persoonlijker."

Vrijdag zette Frans een teaser van het nummer online, op Facebook en zijn website. De volledige single en de in Den Bosch opgenomen videoclip komen volgende week uit. Binnenkort volgt ook een album. ''Het album is helemaal echt het levenslied. Een album met een lach en een traan."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten