logo songteksten.net

Aanwezigheid 3JS op bruiloft Jan Smit onzeker

(Novum) - Het is nog niet zeker of de heren van de 3JS wel aanwezig kunnen zijn op de bruiloft van hun goede vriend en collega Jan Smit. Als de 3JS moeten optreden gaat dat voor de bruiloft van Jan en Liza, zegt de band.

Het aanstaande huwelijk van Jan kwam voor de Volendammers als een verrassing. "We wisten niet dat Jan binnenkort van plan was om te gaan trouwen", zegt zanger Jan Dulles tegen NLtracks.

Smit ging op Valentijnsdag onder de Eiffeltoren op zijn knieƫn voor Lisa, de moeder van zijn dochter Emma. "Dit zijn de romantische plekjes om het te doen. Simon Keizer vroeg Annemarie ten huwelijk op vakantie in Bali", zegt Dulles. "Dan is onder de Eiffeltoren er ook wel een."

Hoewel Jan en Liza nog geen trouwdatum hebben bekendgemaakt, houden de 3JS nu al een slag om de arm over hun aanwezigheid. Gitarist Jaap Kwakman laat doorschemeren dat werk voor plezier gaat. "Als er een optreden staat, is dat geen reden om het optreden af te zeggen".

"Een contract kun je niet zomaar afzeggen, al is het nog zo'n groot feest", zegt bandlid Jaap de Witte. "Het is handiger als Jan aan ons vraagt wanneer de agenda leeg is. Want iedereen heeft een drukke agenda om Jan heen. Misschien is het een idee om de bruiloft tijdens Dutch Valley te doen". Dat nieuwe Nederlandse muziekfestival vindt plaats op 13 augustus in Spaarnwoude.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren