logo songteksten.net

Loona uur lang vastgehouden op Schiphol

(Novum) - Zangeres Loona is dinsdag een uur lang op Schiphol ondervraagd door de marechaussee. Waarom de Nederlandse niet meteen door mocht naar haar vliegtuig, is niet bekend.

"Ik wist niet precies wat de heren daar van me wilden", zegt de 36-jarige zangeres, vooral bekend van de zomerhits Bailando en Vamos a la Playa, tegen het Duitse boulevardblad Bild. Volgens Loona werd haar handbagage gecontroleerd, waarna ze zich ruim een uur moest verantwoorden. "Ik moest daarna 385 euro betalen omdat mijn parfum meer dan honderd milliliter bevatte en ik het niet in een plastic zakje gedaan had."

Een woordvoerder van de marechaussee op Schiphol bevestigt dat de bagage van de zangeres is gecontroleerd. "En ze is inderdaad langer bij ons geweest", zegt de woordvoerder. "Maar dat had met andere zaken te maken. Om privacyredenen kunnen we daar niet meer over zeggen."

De marechaussee zou helemaal geen problemen hebben gehad met haar parfum. "Ze heeft geen boete gekregen in verband met een parfumfles." De woordvoerder kon niet zeggen of ze om een andere reden wel een boete kreeg.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren