logo songteksten.net

Paris Hilton blij om dertig te zijn

(Novum) - Paris Hilton vindt het geen probleem meer om dertig te zijn. Eerder zei ze daar nog tegenop te zien. De socialite, die donderdag haar dertigste verjaardag vierde, heeft heel veel geleerd in de afgelopen jaren en wil die levenslessen graag meenemen. Ook zou de blondine graag moeder willen worden.

Hilton kijkt trots terug op haar leven tot nu toe. "Het belangrijkste wat ik heb bereikt is het merk dat ik heb opgebouwd. Ik heb zeven verschillende productlijnen", zegt ze in een interview met entertainmentzender E! "Ik heb uitbundige twintigerjaren gehad. Ik heb het gevoel dat ik het leven echt heb geleefd en heel veel heb geleerd."

De hotelerfgename maakte ook minder leuke dingen mee. Zo werd ze onder meer gearresteerd voor rijden onder invloed in 2006 en vier jaar later voor drugsbezit. "Alles gebeurt met een reden. Ik heb zoveel levenslessen gehad. Dat heeft me gemaakt tot wie ik vandaag de dag ben en ik voel me sterk."

Paris uit niets dan lof over haar vriend Cy Waits. "Ik ben zo blij. Hij is geweldig en hij is zo trouw, ik voel me veilig bij hem. Hij is mijn held." In augustus werd een man met twee messen op zak gearresteerd in de tuin van Hilton. Haar vriend redde naar eigen zeggen haar leven. "Godzijdank had Cy een pistool bij zich. Hij moest dat letterlijk tegen het hoofd van die man zetten. We hebben een halfuur gewacht op de politie."

Het feestbeest hoopt de rest van haar leven een stuk vrediger door te brengen. "Ik wil op een dag graag een gezin. Het krijgen van kinderen is het doel van mijn leven en ik kan niet wachten om moeder te worden", zei ze. "Ik kijk uit naar mijn jaren als dertiger. Iedereen zegt dat dat de beste jaren van je leven zijn. Ik hoop gewoon dat het geluk blijft, net als de liefde, het succes en het temperament in mijn leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren