logo songteksten.net

Lady Gaga ook in Nederland bovenaan

(Novum) - Lady Gaga voert ook de Nederlandse hitlijsten aan met haar nieuwe single Born This Way. De 24-jarige zangeres, die het nummer voor het eerst live ten gehore bracht tijdens de uitreiking van de Grammy Awards, staat op een in de Single Top 100.

Gaga schreef met het veelbesproken nummer, de duizendste nummer een in de Billboard Hot 100, geschiedenis in de Verenigde Staten. "Dankjewel radio en monsters voor de duizendste #1 in de geschiedenis van Billboard", twitterde Gaga, die haar fans monsters noemt. "Bedankt dat jullie in me geloven."

De excentrieke zangeres wordt gevolgd door Adele met haar single Rolling in the Deep en Bruno Mars met Grenade. Het songfestivallied Je Vecht Nooit Alleen, de nummer een van vorige week, is afgezakt naar de zesde plaats.

Adele en Bruno Mars doen het ook goed in de Album Top 100, waarin ze respectievelijk de eerste en derde positie innemen. Op de tweede plaats staat nieuwkomer Rumer met Seasons of my Soul. De Engelse zangeres was onlangs genomineerd voor twee Brit Awards, maar viel niet in de prijzen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren