logo songteksten.net

Lindsay Lohan logeert bij Samantha Ronson

(Novum) - Het lijkt erop dat Lindsay Lohan en haar ex-vriendin Samantha Ronson steeds hechter worden. De 24-jarige Lohan logeerde vrijdag bij Ronson na een feestje in het Hollywood Roosevelt Hotel. Lindsay en Samantha hadden van juni 2008 tot april 2009 een relatie.

Ze vertokken vrijdagnacht samen in Samantha's auto naar het huis van de 33-jarige dj. "Lindsay Lohan slaapt naast me", twitterde Ronson rond 5.00 uur 's nachts vanuit haar huis. "Moet ik haar wakker maken om te zeggen dat haar moeder te gast is bij Good Morning America?" Dina Lohan zei in de ochtendshow onder meer dat haar dochter erg volwassen is geworden de laatste tijd.

Lohan gaf geen commentaar op het logeerpartijtje. Wel wilde ze duidelijk maken dat ze tijdens het feestje in het Roosevelt Hotel geen druppel alcohol heeft gedronken. ""Ik was daar om Samantha te zien en om een vriend te feliciteren. Ik neem mijn onthouding erg serieus", schreef ze op Twitter. "Geloof alsjeblieft niet alle beschuldigingen. Ik ken de regels en ik neem geen risico's in mijn proeftijd."

Lohan bevindt zich in haar proeftijd wegens rijden onder invloed. Ze nam vorige maand haar intrek in een appartement naast dat van Ronson, nadat ze haar programma in een afkickkliniek had voltooid. Lohan is nog niet helemaal uit de problemen. Ze wordt verdacht van diefstal van een gouden ketting van een juwelier.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren