logo songteksten.net

'Tweede prostituee staat op tegen Beckham'

(Novum) - Een prostituee uit Los Angeles wil het verhaal van Irma Nici over haar escapades met David Beckham voor de rechter bevestigen. Dat heeft de voormalige bazin van de Nederlands-Bosnische Nici verteld aan het Britse tabloid Daily Mirror. Beckham heeft het verhaal van Nici altijd ontkend.

De callgirl deed haar verhaal in het Amerikaanse In Touch Magazine in september. Ze beweerde in 2007 een aantal keer het bed te hebben gedeeld met de getrouwde voetballer. Beckham klaagde het blad aan, maar die zaak werd vorige week van tafel geveegd door een Amerikaanse rechter.

Nu is er een collega van Nici opgestaan die haar verhaal zegt te kunnen bevestigen. "Ik kan niet veel meer over haar zeggen dan dat ze een blanke Amerikaanse is van in de dertig uit New York", zegt hoerenmadam Kristin Davis. "Ze heeft een paar weken geleden contact met Irma opgenomen en is bereid om haar verhaal voor de rechter te doen. Ze heeft ook contact met Irma's advocaat in Californië."

Davis was eigenaresse van een luxe escortbedrijf in New York, waar Nici en de onbekende prostituee voor werkten. Of het om de dame gaat met wie Nici beweerde samen met Beckham een trio te hebben gehad, wil Davis niet bevestigen. Beckham zegt dat Nici's verhaal gelogen is, omdat hij op de momenten die zij beschreef niet op de locaties in kwestie kon zijn geweest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren