Miley Cyrus 'misdeeld' in Hannah Montana-tijd

Door ANP, woensdag 28 september 2016 21:03, bron: ANP

LOS ANGELES - Miley Cyrus is niet rijk geworden van haar rol in de Disney Channel-serie Hannah Montana. “Ik was waarschijnlijk de minst betaalde persoon op de set”, zegt Miley in een interview met Elle.

De zangeres en actrice, die haar internationale doorbraak dankt aan Hannah Montana, wilde zo graag op televisie, dat ze geen problemen had met een laag salaris. “Ik wist niet beter. Ik dacht alleen maar: ja, ik kan op Disney Channel komen! Ik wil het doen!”

Miley kroop jarenlang in de huid van Hannah Montana en verbond zelfs haar eigen naam aan cd’s en een film over de tiener met een dubbelleven. Ook dat was achteraf gezien niet zo slim. “Mijn naam Miley werd gebruikt, maar ik had de rechten niet. Daar dachten we helemaal niet bij na. Ik dacht alleen: ja, natuurlijk mag je m’n naam gebruiken.”

Uiteindelijk nam Mileys moeder advocaten en andere professionals in de arm en werd alles wel goed geregeld. “Ik ben blij dat mensen mij in bescherming namen toen ik jonger was. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik nu de controle heb over mijn muziekcarrière.”
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren