logo songteksten.net

Sylvia Geersen niet bang voor terugval

(Novum) - Sylvia Geersen denkt niet dat ze opnieuw zal zwichten voor de verleidingen van drugs. Het 25-jarige model, dat eind vorig jaar ongeveer een maand doorbracht in een afkickkliniek, is naar eigen zeggen helemaal klaar voor een comeback in de modewereld.

"Je kunt je valkuilen zelf creëren", vindt Geersen, die met een cocaïneverslaving kampte. "Er is niemand die je een bordje coke voorhoudt - tenminste, dat is mij nog nooit gebeurd", vertelt ze in Grazia. "Ik was alleen zo stom het zelf op te zoeken. Gelukkig ligt die fase achter me."

Het model zoekt haar heil tegenwoordig in sporten en volgt daarnaast een speciaal dieet om weer in vorm te komen. "Sporten kan ik iedereen aanraden, dat maakt een stofje aan waarvan je vrolijk wordt", legt Sylvia uit. "Daar kunnen geen drugs tegenop."

Geersen, die wegens haar verslaving door schoenenmerk Shick aan de kant werd gezet, voelt zich sterker dan ooit. Haar huidige vriend, de Engelse Usher, heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. "Het is alsof God me een engel stuurde. Als ik in zijn ogen kijk, zie ik mezelf", zwijmelt Geers. "Hij is mijn soulmate. Door hem ben ik gaan inzien hoe ongelukkig, roekeloos en radeloos ik was."

Sylvia vertrekt binnenkort naar New York om haar modellencarrière voort te zetten. "Zo hard als ik naar beneden viel, zo hard klim ik ook weer terug. Ik geef nooit op", stelt Geersen, wier droom het is ooit als lingeriemodel te werken voor Victoria's Secret. "Ik zie het als een levensles. Het plaatje is nu compleet. Mijn geest is zuiver en mijn lichaam is in topvorm."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren