logo songteksten.net

Yolanthe weet hoe ze Wesley moet verwennen

(Novum) - Yolanthe Sneijder-Cabau heeft naar eigen zeggen nog geen last van sleur in haar relatie, maar weet al hoe ze het spannend moet houden voor echtgenoot Wesley. "Ik ben een vrouw die vaak dingen zal bedenken om een man te verrassen en het spannend te houden", vertelt de 25-jarige brunette aan Grazia.

De voetbalvrouw verklapt dat ze 'speelt met wat Wesley sexy aan me vindt'. "Dan trek ik iets spannends aan, ga ik op de bank boven hem hangen en maak rare, sexy dansbewegingen op een spannend muziekje."

Sneijder hoeft op zijn beurt niet veel te doen om in de smaak te vallen bij zijn vrouw. "Als ik soms tijdens het ontbijt naar hem kijk, schiet het door me heen: wow, je bent zo'n sexy man", schetst Yolanthe. "Wesley is geen typische mooiboy, maar in mijn ogen is hij perfect."

Van haar perfecte echtgenoot wil Yolanthe voorlopig nog geen kinderen. "Ik ben pas 25 en heb nog zoveel plannen. Ik wil later voor mezelf het gevoel hebben dat ik alles eruit heb gehaald. Niet dat ik over tien jaar denk: waarom moest ik per se zo jong aan kinderen beginnen, ik heb van alles laten schieten." Yolanthe weet wel dat ze een groot gezin wil. "Vier of vijf kindjes lijkt me heel leuk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren