logo songteksten.net

Ciara bidt dat platenlabel haar ontslaat

(Novum) - Ciara hoopt dat ze snel afscheid kan nemen van haar huidige platenlabel Jive. De Amerikaanse zangeres wil niet langer met hen samenwerken vanwege frustraties en het gevoel dat ze genegeerd wordt.

"Het gerucht dat mijn platenlabel me ontslagen heeft, is niet waar. Het is wel waar dat ik hierom gevraagd heb en hoop dat ze me laten gaan", schrijft de r&b-zangeres in een bericht aan haar fans op Facebook. "Ik heb geweldige tijden met het label gekend, maar ik geloof niet dat we dezelfde visie hebben over wie ik ben als artiest."

De 25-jarige Ciara voelde zich vooral gefrustreerd tijdens het maken van haar laatste twee albums Fantasy Ride en Basic Instinct. "Soms koos ik bepaalde liedjes en dan werd ik straal genegeerd. Ik stak tienduizenden dollars uit mijn eigen zak in het uitbrengen van Gimmie Dat. Vervolgens hoorde ik van de radiostations dat mijn label niet toestond dat het nummer werd gedraaid."

De zangeres gelooft dat een frisse start haar kansen biedt. "Als Jive me loslaat, laat dat me toe creatief te zijn met mensen die me begrijpen." Ciara maakte met Jive hits als Takin' Back My Love en 1, 2 Step. Het platenlabel heeft volgens The Hollywood Reporter nog niet gereageerd op het verhaal van de zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren