logo songteksten.net

Hugh Hefner onthult details huwelijk

(Novum) - Hugh Hefner heeft een aantal details van zijn aanstaande huwelijk met playmate Crystal Harris prijsgegeven. De 84-jarige oprichter van Playboy, die twee keer eerder trouwde, geeft op 18 juni het jawoord aan zijn 24-jarige vriendin. Het paar trouwt in de Playboy Mansion.

"Het wordt een intieme ceremonie bij de waterval", verklapte Hefner in de CNN-talkshow van Piers Morgan. Hefner heeft zijn broer als getuige gevraagd en zijn zoons Marston en Cooper worden bruidsjonkers. Voor de bruid zet haar beste vriendin haar handtekening en worden haar zussen de bruidsmeisjes.

Hefner gaf zijn blonde vriendin op kerstavond een muziekdoosje van De Kleine Zeemeermin, waarin een ring zat verstopt. "Ik houd van Hef", betuigt Harris haar liefde. "Hij is de leukste persoon die ik ooit heb ontmoet. En ik heb zoveel lol met hem."

De uitgever van het erotische blad scheidde in maart van zijn laatste vrouw Kimberley Conrad. Eerder was hij getrouwd met Mildred Williams. Hefner heeft vier kinderen, van wie de oudste 58 jaar oud is en de jongste 19. In 2009 had Hefner naast Harris een relatie met de tweeling Karissa en Kristina Shannon.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren