logo songteksten.net

Sylvia Geersen wilde zich met coke afsluiten

(Novum) - Sylvia Geersen zocht haar vlucht in het witte poeder om de 'boze wereld' te kunnen buitensluiten. Het 25-jarige model, dat vorig jaar aan een cocaïneverslaving werd behandeld, is naar eigen zeggen hoogsensitief en kon de prikkels van buitenaf niet aan.

Sylvia nam haar eerste lijntje op haar achttiende. "Veelal voor recreatief gebruik, soms om slank te blijven", vertelt het model in een interview met Beau Monde. "Ik had het jarenlang onder controle. Dan genoot ik van de energieke rush die een snuif me opleverde." Het model ging steeds meer gebruiken, maar weet niet precies hoeveel. "Ik weet alleen dat het een gevaarlijke hoeveelheid was."

Geersen eindigde in 2006 als tweede bij het televisieprogramma Holland's Next Top Model, waarna haar carrière op gang kwam. Het model, dat zegt erg gevoelig te zijn, kon de druk van buitenaf niet aan. "Ik wilde de boze wereld buitensluiten", legt Geersen uit. "Coke deed dat trucje. Het verdoofde me en onderdrukte mijn gevoel."

Sylvia, die door RTL werd gevolgd voor een realitysoap, werd door de productiemaatschappij voor de keuze gesteld: afkicken of stoppen met de opnamen. Ze liet zich daarop opnemen in een afkickkliniek. Na vier dagen vluchtte ze weg, maar later keerde ze weer terug en maakte het programma af. De reallifeserie staat nog steeds op de planning.

Het model is vastbesloten een comeback te maken. "Ik leef heel gezond en heb een gezondere verslaving: de sportschool", vertelt Sylvia, die graag als lingeriemodel wil werken voor Victoria's Secret. "Ik wil een superslanke taille, ronde billen en strakke benen. Het lijf van een 'angel'. Zodra ik dat heb bereikt, vlieg ik naar New York."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren