logo songteksten.net

Lindsay Lohan bij schuldbekentenis de bak in

(Novum/AP) - Lindsay Lohan gaat bij een schuldbekentenis in ruil voor strafvermindering sowieso de gevangenis in. De 24-jarige actrice stond woensdag voor de rechter omdat ze een dure ketting zou hebben gestolen.

De hoorzitting vond plaats in Los Angeles. De rechter legde Lohan twee opties voor. Ze kan schuld bekennen in ruil voor strafvermindering, waarbij de actrice zeker de gevangenis in gaat. Hoelang ze dan de cel in moet, is onbekend. Als de actrice hier niet mee akkoord gaat, volgt er een zitting waarin aanklagers bewijsmateriaal tegen de actrice mogen presenteren.

Wat Lohan en haar advocaat besluiten blijkt als ze zich op 10 maart weer in de rechtbank moeten melden. De actrice wordt ervan verdacht enige tijd geleden een ketting ter waarde van 2500 dollar te hebben gestolen uit een juwelierszaak. Ze bevond zich ten tijde van de vermeende diefstal nog in haar proeftijd, wegens rijden onder invloed. Lohan ontkende de diefstal eerder, ze zei dat ze het sieraad had geleend van de juwelier.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren