logo songteksten.net

Madonna snuffelt vaak rond in kast van dochter

(Novum) - Madonna leent regelmatig spullen uit de kledingkast van haar 14-jarige dochter Lourdes. "Ze draagt mijn schoenen en accessoires vaak", brengt Lourdes aan het licht in een interview met het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

"We kijken wel eens in elkaars kast", onthult de dochter van het 52-jarige stijlicoon. "Ik mag geen spullen van haar pakken zonder het te vragen, maar ze pikt zelf altijd alles van mij zonder dat ik er iets vanaf weet."

Zangeres Madonna mag dan boos worden als Lourdes haar kleding pakt, de tiener blijft tripjes naar de kast van haar moeder ondernemen. "Ze heeft zulke mooie kleding, dus het ergert me soms dat ik niets mag pakken zonder haar medeweten."

Moeder en dochter hebben sinds vorig jaar een kledinglijn, Material Girl. De jonge Lourdes geeft echter toe dat ze zich ook wel eens schuldig gemaakt heeft aan modeflaters. "De kleding die ik droeg toen ik 11 jaar was, vind ik heel lelijk. Ik dacht dat ik het hipste meisje ooit was, maar dat was ik niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren