logo songteksten.net

Diggy Dex zingt nieuwe titelsong A'dam-E.V.A.

AMSTERDAM - Rapper Diggy Dex heeft met hoofdrolspeler Teun Luijkx een nieuwe titelsong opgenomen voor het derde seizoen van de hitserie A'dam-E.V.A. Het is een nieuwe versie van het nummer Ik kan blijven kijken, dat in de vorige twee seizoenen al door meerdere bekende artiesten is uitgevoerd.

Dat hebben de makers dinsdag bekendgemaakt. De versie van Diggy Dex en Teun Luijkx is vanaf dinsdag te beluisteren op Spotify en Itunes. De clip werd opgenomen in In de Kringloop in Zwolle en is vanaf dinsdag exclusief te zien op het YouTube-kanaal van de kringloopwinkel, waar vaker artiesten optreden.

Eerder maakten onder anderen Huub van der Lubbe, Paul de Leeuw en Wouter Hamel hun eigen versie van het lied Ik kan blijven kijken. A'dam-E.V.A. gaat over verbindingen die mensen in het moderne leven met elkaar aangaan. De hoofdpersonages zijn Adam en Eva (Luijkx en Eva van de Wijdeven), die in het tweede seizoen proberen te wennen aan hun rol als ouders. In de derde reeks gaan ook het homokoppel Harm-Jan en Jerom (Rick Paul van Mulligen en Rutger Remkes) proberen vaders te worden en starten zij de zoektocht naar een draagmoeder.

Het derde seizoen wordt vanaf zondagavond 6 november uitgezonden bij NPO3. Dit is in principe de laatste reeks van de hitserie. Maar regisseur Norbert ter Hall en schrijver Robert Alberdingk Thijm staan ervoor open volgend jaar nog wel een kerstspecial van A'dam-E.V.A. te mogen maken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren