logo songteksten.net

My Chemical Romance grote winaar NME Awards

(Novum) - My Chemical Romance is woensdag de grote winnaar van de Shockwaves NME Awards geworden. De Amerikaanse rockband ontving de prijs voor beste internationale band en beste video, voor de clip van de single Na Na Na.

Muse kreeg voor het tweede achtereenvolgende jaar een NME Award voor beste Britse band. Frontman Matt Bellamy werd bovendien uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. De plaat The Suburbs van de Canadese band Arcade Fire werd verkozen tot beste album. De Britse band Foals won de award voor beste nummer met hun Spanish Sahara.

Ook Lady Gaga viel in de prijzen, zij werd uitgroepen tot held van het jaar. Foo Fighters-frontman Dave Grohl ontving de ereprijs, de Godlike Genius award. Meisjesidool Justin Bieber kreeg de twijfelachtige eer te worden bestempeld als minst stijlvolle artiest. Ook de award voor slechtste album was voor Bieber, met zijn cd My World. De Jonas Brothers werden uitgeroepen tot slechtste band.

De uitreiking van de NME Awards vond plaats in Londen. De prijs is in het leven geroepen door het Britse muziektijdschrift NME en wordt jaarlijks uitgereikt. De genomineerden en winnaars van de prijzen worden gekozen door de lezers van het blad.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren