logo songteksten.net

Elizabeth Taylor voelt zich elke dag iets beter

(Novum/AP) - Elizabeth Taylor krabbelt langzaamaan op. De 78-jarige actrice werd begin deze maand met hartproblemen opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. "Ze is in goede doen en voelt zich elke dag een beetje sterker", zegt een woordvoerder.

De diva blijft voorlopig nog in het ziekenhuis, zodat haar artsen de actrice in de gaten kunnen houden. "De doktoren hebben goede hoop en voelen zich gesterkt door Elizabeths herstel."

Taylor belandde in het ziekenhuis met hartproblemen, waar ze al langer last van heeft. De Oscarwinnares maakte in 2004 bekend dat haar hart niet naar behoren functioneert. Drie jaar geleden werd een lekke hartklep vervangen. "Voor alle duidelijkheid: ze heeft geen hartaanval, beroerte of hartoperatie gehad", zei Taylors woordvoerder tegen het Amerikaanse tv-programma Entertainment Tonight.

Elizabeth Taylor, die Oscars kreeg voor haar rollen in Who's Afraid of Virginia Woolf en BUtterfield 8, kampt al langer met gezondheidsproblemen. In de jaren negentig overleefde ze een hersentumor en werden haar beide heupen vervangen. De laatste jaren zit ze steeds vaker in een rolstoel wegens chronische pijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren