logo songteksten.net

The Star Sisters maken eenmalige comeback

(Novum) - The Star Sisters keren terug met een eenmalig optreden. De Nederlandse groep met Patricia Paay treedt op tijdens een Amerikaanse tapdanceshow die in Nederland wordt opgevoerd. De Star Sisters openen en sluiten de show.

Paay, haar zus Yvonne Keeley en Ingrid Ferdinandusse hebben nog even de tijd om de kelen te smeren, het optreden is pas in november. "We worden heel vaak gevraagd, maar we doen het bijna nooit", vertelt Paay in RTL Boulevard. "Het is echt iets wat misschien maar een keer gaat gebeuren."

"Er komt in november een Amerikaanse show, maar Amsterdam in het Rai Theater. In de sfeer van de veertiger, vijftiger jaren. Het is echt ouderwets tappen", vertelt de 61-jarige Paay. "Daar zitten dus de Star Sisters in. Wij openen en sluiten de show. We eindigen met Hurray for Hollywood."

De Star Sisters waren populair in de jaren tachtig. In 1987 ging de groep uit elkaar. Twintig jaar later gaf het trio al eens een eenmalig optreden in het televisieprogramma Dancing With the Stars.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren