logo songteksten.net

Rapper Tru Life biecht betrokkenheid steekpartij op

(Novum/AP) - Rapper Tru Life heeft voor de rechter bekend dat hij betrokken is geweest bij een steekpartij met fatale afloop in 2009. De rapper, die ooit onder contract stond bij Jay-Z, zei dat hij het slachtoffer aanviel met zijn bende. Zijn broer bekende schuld aan doodslag tijdens de steekpartij, waarbij een man om het leven kwam en een andere man zwaargewond raakte.

Het incident vond plaats in een appartementencomplex in New York, nadat er eerder ruzie in een discotheek was ontstaan. Het slachtoffer dat in zijn buik werd gestoken, overleed later. De tweede man liep een slagaderlijke bloeding op, maar overleefde de steekpartij.

Rapper Tru Life en zijn broer toonden berouw voor hun daad en noemden de gebeurtenis een tragisch incident. "Ze willen hun diepste medeleven betuigen aan de familie van het slachtoffer. Ze hopen dat ze door het accepteren van hun verantwoordelijkheid voor iets van berusting bij de familie kunnen zorgen", luidde de verklaring van hun beide advocaten.

Door de bekentenis kan de 34-jarige Tru Life voor acht jaar achter de tralies verdwijnen. Zijn 39-jarige broer loopt het risico op tien jaar cel. Ze moeten zich 15 maart weer melden in de rechtbank. Tru Life staat bekend om zijn ruzies met andere rappers. Op dit moment heeft hij geen platencontract.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren