logo songteksten.net

Eminem stoot Lady Gaga van troon op Facebook

(Novum) - Lady Gaga heerst niet langer op Facebook. Eminem is de zangeres deze week voorbijgestreefd in de race om meest geliefde levende artiest. De rapper heeft officieel de meeste 'likes' vergaard.

De 38-jarige Eminem heeft bijna 29 miljoen 'likes' volgens de Amerikaanse statistiekenwebsite Famecount. Lady Gaga volgt hem op de voet met bijna twintigduizend fans minder. De rapper krijgt gemiddeld een half miljoen 'likes' per dag. Met deze snelheid haalt hij Michael Jackson snel in. De King of Pop is momenteel de meest geliefde artiest aller tijden met een fanschare van ruim 29 miljoen.

Eerder deze week overschreed Eminem als derde artiest de magische grens van een miljard hits op Youtube. De 24-jarige Lady Gaga was de eerste die dit presteerde. Het tieneridool Justin Bieber volgde haar voorbeeld en heeft haar inmiddels ingehaald.

De excentrieke zangeres behoudt wel haar eerste plaats op Twitter met ruim acht miljoen volgers. Eminem komt niet eens in haar buurt met vijf miljoen minder geïnteresseerden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren