logo songteksten.net

Al zeven mille voor haarlok Justin Bieber

(Novum) - De haarlok die Justin Bieber aan Ellen DeGeneres gaf om te laten veilen, is al zevenduizend dollar waard. De opbrengst gaat naar een doel. Via de veilingsite eBay kan sinds woensdag geboden worden op het plukje.

Biedingen beginnen met een bedrag van tien dollar. De veiling sluit dinsdag, maar voor Nederlandse fans is er slecht nieuws: de haarlok kan alleen gekocht worden door Amerikanen of Canadezen. De koper ontvangt de lok in een doosje van plexiglas, gesigneerd door Bieber.

"Ik wilde iets goeds doen, dus ik geef stukjes van mijn haar aan verschillende mensen", vertelde de Canadese Justin in het praatprogramma. "Je mag de opbrengst doneren aan welk goed doel je maar wil." De keuze van DeGeneres viel op een organisatie voor het redden van dieren.

Justin knipte begin deze week zijn haren af en maakte zo een eind aan zijn wereldberoemde kapsel. Niet alle fans waren hier blij mee, maar de tienerster haalt hier zijn schouders over op. "Het maakt me niet zoveel uit dat er negatieve reacties zijn op mijn nieuwe kapsel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren