logo songteksten.net

Onafhankelijk onderzoek naar dood Sugar Lee Hooper

(Novum) - De dood van Sugar Lee Hooper wordt onderzocht door een onafhankelijke partij. Dat meldt Shownieuws. De zangeres overleed 4 april in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Marja van der Toorn, zoals ze echt heette, overleed op 62-jarige leeftijd.

Van der Toorn brak haar heup door een val van haar scootmobiel. Ze onderging daarop een operatie, maar kreeg tijdens de ingreep een hartstilstand en belandde in een coma. Een paar dagen later overleed ze. De weduwe van de zangeres, Andrea van der Toorn, heeft altijd vragen gehouden over dood van haar vrouw en vroeg in november via haar advocaat om een onderzoek.

Volgens Shownieuws is Andrea blij dat er nu daadwerkelijk een onafhankelijk onderzoek plaatsvindt naar het ziekenhuis. In november zei ze dat als het onderzoek er zou komen, ze op basis van de bevindingen samen met haar advocaat beslist of ze verdere stappen onderneemt. Wie het onderzoek uitvoert, is onduidelijk. Het voormalig management van Sugar Lee was vrijdagavond niet bereikbaar voor een toelichting.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren