logo songteksten.net

Linda de Mol trots op verloop scheiding

(Novum) - Linda de Mol is trots op de manier waarop zij en haar ex-man Sander Vahle hun scheiding hebben geregeld. De presentatrice en de tv-regisseur maakten in 2007 een einde aan hun huwelijk, waaruit twee kinderen voortkwamen. "Voor zover je een scheiding goed kunt regelen, hebben we dat gedaan", blikt De Mol terug in het AD.

"Tuurlijk was het een afschuwelijke rottijd voor de kinderen. Maar we hebben meteen gezegd: hun belang staat voorop. Daar moet je dan ook naar handelen. Ik ben er trots op dat dat is gelukt." De Mol vertelt dat ze de scheiding niet aan zag komen. "Ik dacht dat we samen tachtig zouden worden en hoogstens een dip beleefden. Een scheiding gebeurt mij niet, dacht ik altijd."

Zo'n vier jaar geleden strandde De Mols huwelijk na twaalf jaar. Vahle zou een affaire hebben gehad met een buurvrouw. "In het begin vond ik het onrechtvaardig: waaraan had ik dit verdiend?", herinnert De Mol zich. "Maar ik besefte later: ook ik heb fouten gemaakt."

Een paar maanden na de scheiding vond Linda haar huidige partner, toetsenist Jeroen Rietbergen. "Iedereen in mijn omgeving riep: wat ben je nu aan het doen? Je zit nog tussen de puinhopen van de breuk met Sander en begint nu al met een ander. Verstandelijk bekeken sloeg het ook echt nergens op, maar het voelde goed."

Rietbergen woont inmiddels bij De Mol en haar twee kinderen, zoon Julian en dochter Noa. Op aandringen van de kinderen trok de toetsenist bij hen in, zegt De Mol. "Als zij het niet hadden gewild, had ik het niet gedaan. Jeroen was er steeds vaker en de kinderen bleken dol op hem. En andersom. Ongelooflijk hoe we met Jeroen toch weer een gezin zijn geworden."

De Mol noemt zichzelf een zondagskind. Ze is niet alleen op televisie succesvol met programma's als Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht, maar heeft ook haar eigen tijdschrift en speelt geregeld in films. "Ik begrijp het best dat vrouwen soms jaloers op me zijn. Zou ik ook zijn als ik in een andere situatie zou zitten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren