logo songteksten.net

Sylvia Geersen wordt 'angel' Fashion Week Arnhem

(Novum) - Sylvia Geersen wordt een 'angel'. Het Nederlandse model wil dolgraag aan de slag voor Victoria's Secret, wat haar dat predicaat op zou leveren. Een klus voor het Amerikaanse lingeriemerk heeft Geersen nog niet voor elkaar, maar ze mag zich binnenkort toch 'angel' noemen. Het 25-jarige model krijgt de titel Fashion Angel van de Arnhem Fashion Week.

Geersen krijgt de titel als beloning voor haar doorzettingsvermogen. "Ze heeft een moeilijke periode doorgemaakt, maar is daar op eigen kracht door gekomen", legt de directeur van het Amsterdamse Fashion Museum uit. De onderscheiding voor Geersen is een initiatief van het modemuseum. Het model verbleef vorig jaar in een afkickkliniek om van een cocaïneverslaving af te komen.

"De modewereld heeft bewondering voor haar doorzettingsvermogen. Ze is een beauty met brains en we willen Sylvia laten weten dat we haar niet laten vallen en in haar geloven", aldus de directeur. Geersen krijgt haar onderscheiding en de bijbehorende titel op 2 april. Dan opent Addy van den Krommenacker de eerste Arnhem Fashion Week.

De modeweek in Arnhem is de tweede in Nederland, ook Amsterdam staat twee keer per jaar in het teken van de nieuwste creaties. De Fashion Week in Arnhem wordt een keer per jaar georganiseerd. "Wij richten ons niet op de massa, we hoeven geen hele fabriekshal te vullen of duizenden mensen over de vloer", schetst de directeur het verschil met de Amsterdamse modeweek. "Wij hebben ook ruimte voor jong talent."

Tijdens de Arnhem Fashion Week tonen onder anderen Sepehr Maghsoudi, Mimi-Lee London en Hester Vlamings hun nieuwe creaties. Zangeres Rachel Kramer, die meedeed aan Starmaker en X Factor, maakt tijdens de Arnhemse modeweek haar debuut op de catwalk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren