logo songteksten.net

Armin van Buuren hoopt op evenwichtiger leven

(Novum) - Armin van Buuren hoopt na de komst van zijn eerste kind 'meer yin en yang' in zijn leven te krijgen. De 34-jarige dj, die in september 2009 trouwde met Erika, wordt deze zomer voor het eerst vader.

Van Buuren wil na de geboorte niet meer alleen bezig zijn met muziek. "Ik denk dat ik dingen in een ander perspectief ga zien als ik zo'n kleintje heb", legt de dj uit aan Novum Nieuws. "Misschien word ik er een rijker mens van."

Van Buuren denkt het vaderschap en zijn carrière lastig te kunnen combineren. "Het houdt automatisch in dat ik minder ga draaien, maar de toers die ik doe zullen intenser zijn", verwacht Van Buuren. "En ik wil niet meer vier weken van huis zijn."

De artiest gaat daarentegen meer tijd doorbrengen in zijn studio. "Laat mij maar gewoon doen wat ik wil doen: muziek maken", vertelt Armin. "Lekker in mijn eigen wereldje met m'n eigen apparatuur, dat vind ik het lekkerste."

De dj, die vanaf vrijdag een nieuw radioprogramma presenteert op Radio 538, weet nog niet of hij een zoon of dochter krijgt. "Mijn vrouw wil het absoluut niet weten", zegt Armin. "En ik vind dat ik dat als man te respecteren heb. Ik had het wel willen weten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren