logo songteksten.net

Krystl maakt kans op 3FM Serious Talent Award

(Novum) - Zangeres Krystl is genomineerd voor een 3FM Serious Talent Award. Ze moet het opnemen tegen Baskerville, Handsome Poets, A Silent Express en MakeBelieve. Op 10 april wordt in de Melkweg in Amsterdam bekendgemaakt wie er met de prijs vandoor gaat.

Het Serious Talent treedt vier dagen later op in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek in de hoofdstad. Volgens Serious Talent-producent Tijs van Liemt was er dit jaar veel nieuw Nederlands talent. "Het was voor de jury een uitdaging om uit al dit talent de vijf genomineerden te selecteren, maar we zijn overtuigd van deze selectie. Het lijkt alsof er elk jaar meer talent bijkomt, en dat is volgens mij een goede ontwikkeling."

3FM ontving ruim vierduizend inzendingen van artiesten die hoopten kans te maken op de titel van het radiostation. Twintig talenten kregen airplay en optredens op verschillende evenementen aangeboden.

Krystl scoorde een hit met haar single Golden Days, die werd gebruikt voor een reclame van hetzelfde drankmerk dat ook muziek van Caro Emerald gebruikte. Handsome Poets zijn bekend van Dance (The War is Over). Het Friese A Silent Express zingt I Never Saw This Coming. De laatste single van MakeBelieve is Home en producersduo Baskerville maakte onder meer het nummer Devil's Town.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren