logo songteksten.net

Nuchtere Sheen wil door met Two and a Half Men

(Novum) - Charlie Sheen wil onder voorwaarden nog twee seizoenen van de comedy Two and a Half Men maken. Dat zei de acteur maandag tegen entertainmentsite TMZ. De makers van de serie besloten vorige week te stoppen met het achtste seizoen wegens Sheens ziekenhuisopname en zijn kritiek op de producenten.

Zo wenste hij zijn baas Chuck Lorre in een open brief 'niets dan pijn toe' en verklaarde hij de makers de oorlog. Toch staat Sheen open voor een negende en zelfs tiende seizoen van de komische serie Two and a Half Men, waarvoor hij twee miljoen dollar per aflevering krijgt.

Voorwaarde voor Sheen is dat Lorre 'zijn verzoeken inwilligt'. Om welke verzoeken het gaat, wordt niet helemaal duidelijk. Wel wil hij drie miljoen dollar per aflevering krijgen plus een bedrag van twintig miljoen dollar voor het tekenen van een contract.

Verder liet Sheen weten dat hij CBS, dat Two and a Half Men uitzendt, voor wil aanklagen wegens contractbreuk. "Ik heb een hele familie die ik moet onderhouden. Ze zijn afhankelijk van mijn salaris", vertelde de acteur in een interview met ABC. "Zij gaan zeker verliezen in de rechtbank, dus ik stel voor dat we de zaak buiten de rechter om regelen." Verschillende Amerikaanse media melden dat Sheen CBS voor zeker 300 miljoen dollar wil aanklagen.

Sheen werd vorige maand met hevige buikpijn, vermoedelijk als gevolg van hevig drank- en drugsgebruik, in het ziekenhuis opgenomen. De 45-jarige acteur besloot daarna een zoveelste afkickpoging te ondernemen. Dat lijkt te zijn gelukt. In een bloed- en urinetest, die hij voor entertainmentsite Radar Online liet uitvoeren, zouden geen sporen van verdovende middelen in zijn bloed zijn gevonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren