logo songteksten.net

Publicist Charlie Sheen neemt ontslag

(Novum) - Stan Rosenfield, de publicist van Charlie Sheen, heeft maandag ontslag genomen. De man stapt op omdat hij 'op dit moment niet kan werken' met Sheen.

"Ik heb lange tijd met Charlie gewerkt en ik geef heel veel om hem", laat Rosenfield weten aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. "Maar op dit moment kan ik mijn werk als publicist voor hem niet naar behoren vervullen."

De man stapte direct op nadat Sheen maandag in een interview met TMZ insinueerde dat Rosenfield tegen de media had gelogen over een eerder voorval. In oktober ging Sheen door het lint in een hotel in New York, waarna hij onder invloed werd opgenomen in een ziekenhuis. Rosenfield gaf daarna een verklaring uit waarin stond dat Sheen naar het ziekenhuis moest vanwege een allergische reactie.

"Ik respecteer Stan", zei Sheen, die naar eigen zeggen sliep toen de verklaring werd uitgegeven, in het interview met TMZ. "Maar als hij eerst even met mij had overlegd, had hij waarschijnlijk wel iets beters verzonnen."

Maandag werd verder bekend dat Sheen onder voorwaarden nog twee seizoenen van Two and a Half Men wil maken. Hij eist drie miljoen dollar per aflevering, plus twintig miljoen voor het tekenen van een contract. Ook wil hij CBS, dat vorige week de stekker uit Two and a Half Men trok, aanklagen voor miljoenen. Het zou om minstens 300 miljoen dollar gaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren