logo songteksten.net

K's Choice pakt optredens anders aan

(Novum) - K's Choice heeft een nieuw concept bedacht voor zijn optredens. De Vlaamse band besloot om zijn veelzijdige karakter in één optreden te combineren. Zangeres Sarah Bettens en haar band laten nu zien dat ze zowel thuis zijn in akoestische als rockmuziek in verschillende delen van hun optreden.

"We dachten: dat zijn dezelfde mensen die terugkomen, we kunnen niet met hetzelfde concert wegkomen. Dus toen hadden we het idee om een stukje akoestisch concert te doen, daarna tien minuten pauze te houden en dan terug te komen met meer een rockset", vertelt Bettens in Metro. "Op die manier kunnen we ook een heleboel oude rustigere nummers spelen die eigenlijk nooit meer in een gewoon rockconcert aan bod komen."

De nieuwe aanpak beviel de band zo goed dat ze besloten de indeling vol te houden. "Voor ons is het ideaal, omdat we altijd die twee kanten van ons gehad hebben. En omdat we eigenlijk tijdens een rockconcert de zachtere, meer intiemere kant niet helemaal tot zijn recht kunnen laten komen. Op deze manier kunnen we het allebei doen en het publiek reageert er fantastisch op, dus we gaan het een tijdje zo houden. Het houdt het voor ons ook spannend eigenlijk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren