logo songteksten.net

Tv-programma's John Williams vreten energie

(Novum) - John Williams komt soms uitgeput thuis van zijn werk. Dat lijkt ook niet zo vreemd als je naar de titels van zijn programma's als Help, Mijn Man is een Klusser en Bonje Met de Buren kijkt. Soms zijn de situaties die hij aantreft zo schrijnend dat de presentator na een werkdag geen energie meer over heeft.

De 41-jarige presentator heeft net een nieuwe reeks van Help, Mijn Man is een Klusser opgenomen. De opnames putten Williams soms enorm uit. "Het oplossen van de ellende was zo energievretend dat ik thuis geen zinnig woord meer kon uitbrengen",vertelt hij in het AD. "Normaal gesproken ben ik wel wat gewend, kan ik ervaringen makkelijk van me afzetten door ze te delen met m'n vriendin of vrienden. Deze keer niet."

Williams zal naar eigen zeggen zelf niet snel in zo'n situatie als de hoofdrolspeler in zijn programma's terechtkomen. "Mijn relatie is al zo'n vijftien jaar stabiel, er zijn geen geldzorgen en op klusgebied zijn Priscilla en ik best onhandig", vertelt Williams. "Een schroefje in de muur draaien lukt nog wel, maar het grotere werk besteden we altijd uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren