logo songteksten.net

Rechtszaak arts Michael Jackson vertraagd

(Novum/AP) - De rechtszaak tegen Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, wordt mogelijk uitgesteld. Omdat de advocaten van de 58-jarige Murray nog geen getuigenverslagen hebben ingediend overweegt de rechter de zaak op de lange baan te schuiven. Hij zei zeer teleurgesteld te zijn over het gebrek aan informatie.

De volgende zitting staat gepland op 24 maart, maar het is dus niet duidelijk of die datum wordt gehaald. De advocaten van Murray zeggen nog druk doende te zijn met de voorbereidingen. Ze verwachten zelfs nog bezig te zijn met het onderzoek als de rechtszaak tegen hun cliƫnt al begonnen is.

Die houding steekt rechter Michael Pastor. Hij zegt te overwegen de rechtszaak uit te stellen of een boete op te leggen aan de advocaten, die zich niet aan de regel houden die voorschrijft dat bewijsmateriaal dertig dagen voor aanvang ingediend moet worden.

Conrad Murray wordt verdacht van dood door schuld. Hij zou Michael Jackson een overdosis van het narcosemiddel propofol hebben toegediend. De persoonlijk arts van de King of Pop ontkent schuldig te zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren