logo songteksten.net

Nick Schilder als vader niet erg veranderd

(Novum) - Nick Schilders leven is minder veranderd dan de zanger een paar maanden geleden verwachtte. Schilder werd in januari voor het eerst vader van dochtertje Nikki. "Het is heel gek, ik had een veel grotere verandering verwacht", vertelde de zanger dinsdag in KoffieMAX.

De Volendammer kan zich een leven zonder zijn dochter niet meer voorstellen. "Vanaf het moment dat ze kwam, kan ik haar niet meer wegdenken." Nicks vriendin Kirsten beviel op 16 januari van Nikki. Daags na de geboorte vertelde Nick dat zijn wereld op z'n kop stond. "Het is de ervaring van je leven."

Een paar dagen voordat Nick vader werd, kondigde zijn zangmaatje Simon Keizer aan dat hij gaat trouwen. Keizer ging tijdens een vakantie op Bali op zijn knieƫn voor zijn vriendin Annemarie. "Ik was bloednerveus", herinnert Simon zich. "Veel nerveuzer dan ik voor een concert in Ahoy zou zijn geweest."

Keizer onthulde dinsdag dat hij en zijn aanstaande een trouwdatum hebben geprikt. Wanneer de twee elkaar eeuwige trouw beloven, blijft vooralsnog geheim. "Iedereen die moet weten wanneer het is, weet het. Het wordt in ieder geval niet dit jaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren