logo songteksten.net

Christina Aguilera en vriend gearresteerd

(Novum) - Christina Aguilera en haar vriend zijn dinsdagochtend in de boeien geslagen. De 30-jarige zangeres is gearresteerd wegens openbare dronkenschap en de 25-jarige Matthew Rutler voor rijden onder invloed.

Het incident vond plaats om 02.45 uur in Hollywood. Een politiewoordvoerder zegt dat Aguilera 'extreem onder invloed' was en een gevaar voor zichzelf vormde. De zangeres is volgens de politie voor haar eigen veiligheid aangehouden. Rutler bestuurde de wagen waarin de twee zich bevonden en reed erg hard, waarbij hij even op de stoep reed. Bij een blaastest bleek dat hij net iets te veel alcohol had gedronken.

Aguilera werd om 07.30 uur, toen ze weer nuchter was, vrijgelaten. Ze verliet het politiebureau via de achterzijde om de paparazzi te ontlopen. De zangeres hoefde niet te betalen voor haar vrijheid en komt er zonder aanklacht vanaf. Haar vriend mocht de cel enige tijd later ook verlaten, na het betalen van een borgsom van vijfduizend dollar.

Vrienden van de zangeres laten aan TMZ weten dat zij haar al weken proberen te overtuigen deel te nemen aan een afkickprogramma.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren