logo songteksten.net

Willow Smith brengt tweede single uit

(Novum) - Willow Smith heeft haar tweede single uitgebracht. Het nieuwe nummer van de 10-jarige dochter van acteur Will Smith is dinsdag beschikbaar gesteld voor kopers op iTunes.

"Het wachten is voorbij, 21st Century Girl is te koop", meldde de 10-jarige dochter van Will Smith op Facebook. Willow bracht het nummer dinsdag voor het eerst live ten gehore tijdens een optreden in de Amerikaanse talkshow van Oprah Winfrey.

Haar debuutalbum laat ook niet lang meer op zich wachten. "Zijn jullie opgewonden over mijn nieuwe album? Het komt snel, heel snel!" schrijft de zangeres. Willow scoorde in december een kleine hit in Nederland met haar eerste single Whip My Hair. Vanaf vrijdag staat Willow in het voorprogramma tijdens de wereldtournee van tienerster Justin Bieber.

De Smith-telg zette op 7-jarige leeftijd al haar eerste stappen in de filmwereld. Ze speelde een kleine rol in de film I Am Legend en is de stem van baby Gloria in de animatiefilm Madagascar 2. Willow krijgt binnenkort haar eerste hoofdrol in de remake van de musicalfilm Annie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren