logo songteksten.net

'Simon Cowell wil Jessica Simpson in jury X Factor'

(Novum) - Jessica Simpson maakt een goede kans op een plek in de jury van de Amerikaanse X Factor. De 30-jarige zangeres staat op het lijstje van Simon Cowell, die de talentenjacht produceert.

Nog niemand heeft een plek in de jury aangeboden gekregen, laat een bron betrokken bij de show weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Maar er zijn wel een aantal favorieten en ik kan zeggen dat Jessica er een van is."

"Ze weet waar ze het over heeft, is getalenteerd en mensen vinden haar aardig", vervolgt de bron. "Maar Simon heeft geen haast in het nemen van de beslissing."

Cowell zelf neemt sowieso plaats in de jury van het programma. Naar verwachting worden over enkele weken de andere leden bekendgemaakt. Naast Simpson zou ook platenbaas Tommy Mottola, de ex-man van Mariah Carey, een serieuze kandidaat zijn.

Cowell is momenteel druk bezig om van X Factor, dat in onder meer het Verenigd Koninkrijk en Nederland al een groot succes is, ook in de Verenigde Staten een succes te maken. Vanaf het najaar is de show van de Britse muziek- en tv-producent te zien in de VS.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren