logo songteksten.net

'Yolanthe zal vreemdgaan met Cristiano Ronaldo'

(Novum) - Het huwelijk van Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder loopt op de klippen door een slippertje van de voetbalvrouw. Dat voorspelt Tatum Dagelet, die zich sinds het verschijnen van haar boek Drinken, Vloeken en Hopen Dat Je Bemind Wordt echtscheidingexpert noemt.

"Ik denk dat Yolanthe op een gegeven moment vreemd gaat en dat Wesley daar achter komt en heel boos wordt", voorspelde Dagelet vrijdagavond bij Radio Veronica. Volgens de 36-jarige presentatrice en actrice duikt Yolanthe het bed in met 'een andere knappe voetballer', Cristiano Ronaldo.

Dagelet denkt niet dat Wesley wraak gaat nemen. "Maar dat hij heel verbitterd wordt. Zo'n zure, oude man. En dat hij weer teruggaat naar zijn eerste vrouw." Sneijder trouwde in 2005 met zijn jeugdliefde met wie hij een zoontje kreeg. Het huwelijk strandde in 2009 waarna hij vorig jaar zomer eeuwige trouw beloofde aan Yolanthe.

Ook Dagelet heeft een scheiding achter de rug. Ze was van 2000 tot 2004 getrouwd met dj Ruud de Wild. Haar boek Drinken, Vloeken en Hopen Dat Je Bemind Wordt is een handboek voor alleenstaande vrouwen en gaat over scheiden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren