logo songteksten.net

Bedrijvige Ne-Yo trakteert Ahoy op sexy show

(Novum) - Het zijn drukke tijden voor r&b-zanger Ne-Yo. Het verschonen van de luiers van zijn jonge dochtertje wisselt hij af met het schrijven van nummers voor zijn nieuwe album en die van Beyoncé en Jennifer Hudson. Bovendien bevindt Ne-Yo zich midden in een wereldtournee, die hem zaterdag naar de pas verbouwde Rotterdamse Ahoy bracht.

De zanger, die in 2009 voor het laatst in Nederland was voor twee uitverkochte shows in de Heineken Music Hall, deed Ahoy aan in het kader van zijn Mr. Smith Tour. Ne-Yo voerde een show op in een zwoele Broadway-stijl met alles erop en eraan, inclusief sexy danseressen gehuld in strakke pakjes.

De 31-jarige zanger, die in 2006 doorbrak, heeft inmiddels al vier albums op zijn naam staan. De laatste, Libra Scale, dateert nog van vorig jaar. Aan hits dus geen gebrek voor Ne-Yo, die nummers als All Because of You, So Sick, Miss Independent, Knock You Down en Closer in sneltreinvaart voorbij liet komen. De hits en 'moves' van de zanger werden door de vrouwelijke fans in de zaal ontvangen met luid gegil.

De Nederlandse fans van Ne-Yo konden zich trouwens gelukkig prijzen. De zanger stelde eerder een aantal concerten van zijn tour door het Verenigd Koninkrijk uit, zodat hij zich beter kan richten op de totstandkoming van zijn aankomende album. Volgens Ne-Yo wordt het 'een wat simpeler album dan zijn voorganger'. "Het zal meer gaan om het simpelweg luisteren naar muziek en het erin opgaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren