logo songteksten.net

'Hit Christina Aguilera is gestolen'

(Novum) - Christina Aguilera zou haar hit Ain't No Other Man hebben gestolen. De 30-jarige zangeres wordt ervan beschuldigd de drumpartij te hebben geleend van een ander nummer zonder ervoor te betalen.

Ain't No Other Man, afkomstig van Aguilera's album Back to Basics, was een hit in 2006. Het nummer leverde haar een Grammy Award op. Platenlabel Tuf America stelt dat de beat afkomstig is van Hippy Skippy Moon Strut van Dave Cortez and the Moon People. De rechten van het 43 jaar oude nummer werden in 2004 gekocht door het label.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ schrijft dat Aguilera's platenmaatschappij Sony Music niet Tuf America, maar twee andere labels betaalde voor het gebruik van de sample. Tuf America wil nu alsnog geld zien en heeft een rechtszaak ingediend.

Het is een week vol ups en downs voor Aguilera. Dinsdag werd ze in de boeien geslagen wegens openbare dronkenschap. De zangeres mocht weer vertrekken toen ze nuchter was en kwam er zonder aanklacht vanaf. Twee dagen later werd bekend dat ze fungeert als jurylid van de Amerikaanse versie van talentenjacht The Voice.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren