logo songteksten.net

Jennifer Hoffman rekent af met onzekerheden

(Novum) - Jennifer Hoffman heeft in de loop der jaren afgerekend met haar onzekerheden. De actrice werd onlangs 30 jaar en besloot haar leven tegen het licht te houden. Ze ontdekte dat ze momenteel eigenlijk beter in haar vel zit dan ooit.

"Ik heb geen onzekerheden meer over mijn lichaam, over hoe ik overkom, over de vraag of ik mijn werk wel goed doe. Dat is een stuk rustiger", zegt ze in een interview met tijdschrift Flair. "verder heb ik fantastische vrienden en op mijn werk kan ik de dingen doen die ik leuk vind."

De vrijgezelle actrice geeft toe dat de schrik er het afgelopen jaar wel af en toe goed inzat. "Help! Mijn leven is nog niet op orde! En ik ben al bijna 30!", dacht Hoffman dan. "Vroeger zat ik met vriendinnen weleens grappen te maken over vrijgezelle dertigers, die in de kroeg jong zaten te doen. Dat vonden we nogal zielig. En nu ben ik zelf ineens zover."

Toch doet ze het voorlopig nog rustig aan. "De maatschappij dringt de gedachte aan je op dat er zoiets is als een biologische klok, maar daar ben ik niet mee bezig. Ik wil wel moeder worden, maar pas als ik een man tegenkom waarvan ik een kleine versie wil maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren