logo songteksten.net

Bruno Mars deze zomer terug naar Nederland

(Novum) - Bruno Mars lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van Nederland. De zanger gaf zondag een uitverkocht concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso en maakt maandag bekend deze zomer terug te keren naar de hoofdstad.

Mars geeft dinsdag 5 juli een show in de Heineken Music Hall. De voorverkoop voor het concert gaat vrijdagochtend van start, maakt concertorganisator Mojo maandag bekend. Mars' show van zondag in Paradiso was binnen enkele uren uitverkocht.

Bruno Mars brak vorig jaar door met zijn single Just the Way You Are. Momenteel bestormt hij de hitlijsten met het nummer Grenade. Voordat hij als soloartiest aan de slag ging, werkte Mars jarenlang als producer voor artiesten als Cee-Lo Green, Brandy en Flo Rida.

Mars' prille carrière als artiest werd vorige maand beloond met een Grammy Award voor beste mannelijke popzanger. De 25-jarige zanger, geboren als Peter Hernandez Jr., was genomineerd voor zeven Grammy's. Eind januari was Mars ook te vinden in Nederland, toen opende hij de finale van de talentenjacht The Voice of Holland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren