logo songteksten.net

Mariah Carey: shit happens

NEW YORK - Mariah Carey lijkt te kunnen lachen om haar totaal mislukte optreden tijdens de jaarwisseling op Times Square in New York. De zangeres stond met haar mond vol tanden toen ze probeerde twee nummers mee te zingen met een geluidsband. Op Twitter reageerde Mariah met de woorden: shit happens.

“Laten we drinken op het nog vaker halen van het nieuws in 2017”, grapte de zangeres, die haar fans nogmaals een gelukkig en gezond nieuwjaar wenste. Vanwege een technische fout hoorde Mariah zelf de geluidsband waarmee ze mee moest zingen niet toen ze op Times Square voor duizenden mensen stond. Nog eens miljoenen Amerikanen zagen het mislukte optreden live op televisie. Op het podium was Mariah not amused, maar achteraf lijkt ze de humor ook wel in te zien van de fout.

2016 was een bewogen jaar voor Mariah, wier liefdesleven weer meermaals breed werd uitgemeten. Ze was verloofd met de Australische miljardair James Packer, maar na een fikse ruzie tijdens een vakantie werden de trouwplannen overboord gegooid. Volgens hardnekkige geruchten vond de zangeres al snel de liefde bij een van haar achtergronddansers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren