logo songteksten.net

The King's Speech zit weer op troon

(Novum) - The King's Speech heeft de koppositie in de Nederlandse bioscooplijst heroverd. De grote winnaar bij de Oscaruitreiking was, net als twee weken geleden, de bestbezochte film van het weekeinde.

Het historische drama moest vorige week plaatsmaken voor Yogi Beer. De animatiefilm, gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmserie, is nu terug te vinden op plaats vier. De tweede plek in de lijst wordt ingenomen door animatiefilm Rango. Het westernavontuur met een kameleon in de hoofdrol is nieuw in de lijst.

Aan de andere kant van de oceaan wist Rango wel de koppositie in de lijst te veroveren. In de Verenigde Staten trok de film, met Johnny Depp in de stemrol van de onnozele kameleon, in zijn eerste weekeinde de meeste bezoekers naar de bioscopen.

In de Nederlandse lijst stijgt het balletdrama Black Swan, met Natalie Portman, een plaatsje en belandt op nummer drie. De top vijf wordt gecompleteerd door No Strings Attached. De romantische komedie met Ashton Kutcher en wederom Portman moet twee plaatsen inleveren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren