logo songteksten.net

R. Kelly komt alsnog naar Nederland

(Novum) - R. Kelly komt volgende maand alsnog naar Nederland. De zanger zou eigenlijk vorig jaar maart in Amsterdam optreden, maar moest de uitverkochte show afgelasten wegens knobbeltjes op zijn stembanden. R. Kelly wil het op 19 april goedmaken met zijn Nederlandse fans, maakt concertorganisator Mojo dinsdag bekend.

De artsen die het knobbeltje constateerden gaven R. Kelly de opdracht minstens een maand rust te houden. Daardoor moest de r&b-zanger zijn Europese tournee afzeggen. R. Kelly beloofde de afgelaste shows in te halen en die belofte komt hij op 19 april na in de Heineken Music Hall.

Fans die kaartjes wisten te bemachtigen voor de show van vorig jaar, moeten opnieuw in de rij gaan staan. Tickets voor het afgelaste concert zijn niet meer geldig, kaartjes voor het optreden van volgende maand gaan vrijdagochtend in de voorverkoop.

R. Kelly, geboren als Robert Sylvester Kelly, groeide op in Chicago. De 'Chicago Soul Man' bracht in 1993 zijn eerste soloplaat 12 Play uit. Van dit album zijn hits als Bump n' Grind en Your Body's Callin' afkomstig. Later scoorde Kelly internationaal met nummers als I Believe I Can Fly en I'm Your Angel, een duet met CĂ©line Dion. In december bracht R. Kelly een nieuwe plaat uit, Love Letter, een ode aan soullegendes als Sam Cooke, Donny Hathaway en Marvin Gaye.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren