logo songteksten.net

Claudia Schiffer zegt catwalk vaarwel

(Novum) - Claudia Schiffer zet nooit meer een voet op de catwalk. "Niemand gelooft me, maar ik ben erg verlegen. Ik sta liever niet op een podium waar iedereen naar me staart", legt het 40-jarige model uit aan de Britse Vogue.

"Ik begreep dat ik het als model moest doen, maar nu het niet meer hoeft doe ik het liever niet", gaat de Duitse schone verder. Schiffer wordt nog elk modeseizoen gevraagd of ze toch niet over te halen is. "Ontwerpers zijn heel slim en proberen me om te praten. Dat is vleiend, maar niets kan me van gedachten doen veranderen."

Schiffer gaat zich storten op haar nieuwe project, haar kledinglijn. De blondine presenteerde haar collectie, bestaande uit kasjmier kledingstukken, dinsdag in Parijs. "Ik heb deze week mijn handen vol aan de collectie", zegt Schiffer.

Claudia Schiffer werd op haar zeventiende ontdekt door ontwerper Karl Lagerfeld. Sindsdien stond ze op meer dan achthonderd tijdschriftcovers. Schiffer wordt vaak in een adem genoemd met modellen als Naomi Campbell en Cindy Crawford. Vorig jaar mei beviel de Duitse van haar derde kind.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren