logo songteksten.net

Lieke van Lexmond heeft het te druk om te daten

(Novum) - Lieke van Lexmond heeft geen tijd om te daten. De 29-jarige presentatrice en actrice heeft het veel te druk met opnames voor Goede Tijden, Slechte Tijden en de TV Makelaar. Binnenkort neemt ze de presentatie van realityprogramma The Ultimate Dance Battle op zich.

Van Lexmond, die onder meer relaties had met GTST-collega Mark van Eeuwen en vastgoedmagnaat Jeroen Kool, houdt zich momenteel niet bezig met het maken van afspraakjes. "Ik heb genoeg opwinding in mijn leven", legt ze uit in Grazia. "Mijn focus ligt momenteel volledig bij mijn werk. Dat is lekker, want ik heb helemaal geen zin in afleiding. Ik vermaak me prima."

De actrice begeeft zich liever in gezelschap van haar familie en vrienden. "Ik vind het gezellig om uit eten te gaan met vriendinnen of tijd door te brengen met mijn familie en kleine neefjes", vertelt Van Lexmond. "Hoe druk ik het ook heb, ik zorg er altijd voor dat ik quality time maak voor mijn naasten."

Hoewel Lieke soms zeven dagen per week werkt, heeft ze naar eigen zeggen niks te klagen. "Dit is voor mij het moment om carrière te maken", stelt ze. "Ik kan volledig aan mezelf denken en me ontwikkelen als mens en presentatrice. Het geeft veel energie als je iets doet waarvan je altijd hebt gedroomd. Ik zie het als een groot avontuur."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren