logo songteksten.net

Ricky Koole vindt werk vermoeiender dan baby

(Novum) - Ricky Koole vindt lange werkdagen vermoeiender dan de zorg voor een baby. De 38-jarige actrice, die onder meer te zien is in de serie Verborgen Gebreken, beviel vier maanden geleden van zoon Otis.

"Ik voel me net als altijd", vertelt de actrice en zangeres aan Grazia. "De zorg voor Otis vind ik ook alleszins meevallen. De periode dat ik dagen van twintig uur maakte, vond ik heftiger dan een baby."

Koole maakte onlangs een periode door waarbij ze van zes uur 's morgens tot twee uur 's nachts van huis was. "Dat is kiezen op elkaar en doorbijten", vertelt ze. "Je lichaam maakt op een gegeven moment zoveel adrenaline aan dat je in een soort overlevingsstand komt. Daardoor ben je tot veel in staat."

Koole acteert naast Verborgen Gebreken in de film Sonny Boy en speelt met haar vriend Leo Blokhuis de voorstelling Laagland. "Ik ben gewend aan vier uur slaap en heb nooit een ritme gehad, dus heb ik geen last van de gebroken nachten en nieuwe routine." De komst van hun kind is vooral genieten, vindt Ricky. "We zijn helemaal verliefd op dat jongetje. Ik ben een intens tevreden mens."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren