logo songteksten.net

Limp Bizkit ook dit jaar weer in Nederland

(Novum) - Limp Bizkit komt ook dit jaar naar Nederland. De Amerikaanse rockband is 7 juli te vinden in Amsterdam. De voorverkoop voor het concert in de Heineken Music Hall gaat vrijdagochtend van start, maakt concertorganisator Mojo woensdag bekend.

Limp Bizkit verzorgde vorig jaar twee shows op Nederlandse bodem, in Eindhoven en Amsterdam. In de Brabantse plaats mochten fans zelfs de plek van frontman Fred Durst overnemen toen de zanger zelf niet op kwam dagen tijdens een openbare repetitie. Durst had te veel last van zijn jetlag, liet hij via Twitter weten.

De Amerikaanse rockband, die hits scoorde als Nookie en Rollin', brengt dit jaar een nieuwe plaat uit. Wanneer de opvolger van Results May Vary uit 2003 in de winkelschappen moet liggen, is nog onbekend. Wel is duidelijk dat de plaat Gold Cobra gaat heten.

Limp Bizkit treedt sinds twee jaar weer op in de originele bezetting. Gitarist Wes Borland verliet de band in 2001 omdat hij zijn artistieke ei niet meer kwijt kon. "We merken dat er een krachtige en unieke energie rondom deze groep mensen hangt", reageerden Borland en Durst op de terugkeer van de gitarist. "Die hebben we nergens anders kunnen vinden, daarom is Limp Bizkit weer terug."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren