logo songteksten.net

'Musical Spider-Man weer uitgesteld'

(Novum) - De Amerikaanse musical Spider-Man is voor de zesde keer uitgesteld. De oorzaak zijn dit keer wijzigingen aan de show, meldt The New York Times. De voorstelling zou 15 maart in première gaan, maar volgens betrokkenen laat de première nog drie maanden op zich wachten.

De producenten en makers van Spider-Man zouden onderhandelen over de samenstelling van het artistieke team, waar ook Bono en gitarist The Edge van U2 onderdeel van zijn. Zij zijn medeverantwoordelijk voor de muziek.

De try-outs van Spider-Man worden twee tot drie weken onderbroken. De pauze is ingelast om de cast wat rust te geven en nieuwe repetities te kunnen houden, beweren ingewijden tegenover de Amerikaanse krant. Hierdoor loopt de première drie maanden vertraging op.

Een officiële aankondiging wordt later deze week verwacht. Een woordvoerder van de musical ontkent de geruchten. "De première staat nog steeds gepland voor 15 maart."

De musical Spider-Man: Turn off the Dark kost 65 miljoen dollar en is daarmee de duurste musical aller tijden. De verwikkelingen rond de show gaan lang terug. Sinds de start, tien jaar geleden, heeft het project meerdere malen stilgelegen. Oorzaken waren de dood van de producent, geldproblemen en ongelukken door de stunts.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren